torstai 17. tammikuuta 2013

Uutta;)!






Nämä kynnet tein tänään päivällä. Inspiraatiota sain kun katselin netistä kuvia. Halusin myös käyttää uusia helmiäni, jotka ebaysta tilasin. Alla vaaleanpunainen lakka ja taisin laittaa jopa kolme kerrosta, koska aika ohutta se oli. Ala kynteen laitoin kirkasta glitteriä. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja olen myös iloinen, koska omat kynteni ovat kasvaneet hyvin. Eivätkä kynteni ole mitenkään jatkuvasta lakkauksesta kärsineet, kun muistaa laitaa aluslakan. Itse laitan aina kaksi kerrosta, niin eivätpähän kellastu. Olen huomannut myös sen, että kynteni myös kestävät paremmin ilman halkeilua ja katkeilua, kun lakka on kynsissä. 

Yhteen asiaan olen yrittänyt panostaa, nimittäin lakkojen oikeaoppinen poistaminen. Yleensä aina revin lakkoja vähän kerrallaan ja viikon yhdet lakat minulla pysyvätkin keskimäärin. Mutta ei se repiminen hyväksi ole ja varsinkin kun aina kynnen pinta siitä kärsiikin. Niimpä keskityn vain poistoaineella poistamiseen. Vaikka joskus se kyllä risoo, kun timanttejakin voivat kynnet olla täynnä....;) mutta lopussa kynnet kiittää!! Jos jollakin olisi jotain vinkkejä strassein koristellun kynsilakan poistoon niin ilolla otan vastaan vinkkejä!;)!!!!
Sen kyllä tiedän miten glitterit poistetaan ja jos joku ei vielä tiedä niin hommagan menee näin:

Tarvitset foliopaperia, vanulappuja ja poistoaineen. Leikkaa vanulappuja vähän pienemmäksi ja kasta poistoaineella. Sen jälkeen laita lakkauksen päälle ja pieni folio pala kääräistynä peitteeksi. Anna vaikuttaa hetken ja avaa paketti. Lakan pitäisi lähteä, kun vanulappua painaa kevyesti ja liuttaa pois kynneltä;)

Mitä mieltä olette kynsistä ja kiitos vinkeistä jos niitä tulee!;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti